Eén kind al in het kinderzitje, het andere ongeduldig op je arm, voor de boodschappen moet je nog een plek in je fietstas vinden en zelf moet je natuurlijk ook nog mee. Komt dit tafereel jou bekend voor? Met de Batavus Mambo Deluxe is dit voor altijd verleden tijd. De populaire Mambo Deluxe is ontwikkeld als de ultieme stadsfiets om het leven van moeders/ vaders gemakkelijker te maken.

Vanwege de normale fietsgeometrie is de fiets ook goed te gebruiken zonder kinderzitjes. Dus ben jij op zoek naar een functionele, betrouwbare, chique stadsfiets waarop je veilig en comfortabel kinderen en/of bagage meeneemt? Deze Mambo heet niet voor niets 'Deluxe'.

 

€ 929.-

 

 

1 De Mambo Deluxe is de ideale moederfiets voor vervoer van maximaal twee kinderen.De zeven versnellingen en handremmen zorgen voor comfort en veiligheid tijdens vervoer van kinderen
2 De achterdrager is in het frame van de Mambo Deluxe geïntegreerd en is uitstekend geschikt voor kinderzitjes
3 Het stuur is extra breed en bekleed met zacht foam
4 Met de naafdynamo in combinatie met de Batavus Aerflow koplamp en achterlicht is fietsen 's vonds extra veilig.Kettingkast voorzien van automatische kettingspanner, dus onderhoudsvriendelijk.