Op een elektrische fiets zit standaard een display. Zo zie je in één oogopslag hoe ver je gefietst hebt, hoe ver je nog kan fietsen en hoe snel je fietst. En dat is lang niet alles. Met sommige displays kan je eenvoudig navigeren of zelfs je smartphone opladen.
Shimano Steps display
Het standaard display bij jouw Shimano Steps middenmotor zit in het midden van het stuur. De compacte fietscomputer van Shimano Steps heeft een gemakkelijk afleesbaar display met groot contrast. Altijd inzicht in je snelheid, kilometers, ondersteuningsniveau en actieradius. Gemakkelijk en veilig te bedienen met je handvatten.
High: krachtige ondersteuning voor maximale boost
Normal: geleidelijke ondersteuning voor een sportieve rit
Eco: lage ondersteuning, maar maximaal bereik
Off: geen ondersteuning, maar display blijft belangrijke informatie geven.

Bosch Intuvia display
Het overzichtelijke middendisplay van de Bosch middenmotor bedien je eenvoudig met je handvat. Zo hoef je je handen niet te verplaatsen tijdens het bedienen. Het LCD scherm zorgt ervoor dat je altijd duidelijk je snelheid, afstand, rijtijd en actuele actieradius kunt aflezen. Fietsen met Bosch Intuvia display hebben 4 rijmodi: Turbo, Sport, Tour en Eco.
Turbo: directe en maximaal krachtige ondersteuning tot aan de hoogste trapfrequenties voor sportief rijden
Sport: onmiddellijke, krachtige ondersteuning voor terrein en stad
Tour: gelijkmatige ondersteuning voor lange ritten
Eco: effectieve, zachte ondersteuning.

Bosch Purion display
Het Purion zijdisplay van Bosch is makkelijk en veilig te bedienen met de duim links aan het stuur. Het display en de bediening zitten samen in één apparaat. Met de eenvoudig te bedienen toetsen kunnen de ondersteunende fasen ingesteld worden (Off, Eco, Tour, Sport, Turbo). Het display kan vanuit elke hoek optimaal afgelezen worden en informeert je over de snelheid, totaal aantal kilometers, reikwijdte en afstand.
Turbo: directe en maximaal krachtige ondersteuning tot aan de hoogste trapfrequentie voor sportief rijden
Sport: onmiddellijke en krachtige ondersteuning voor terrein en stad
Tour: gelijkmatige ondersteuning voor lange ritten
Eco: effectieve en zachte ondersteuning
Off: ondersteuning is uit, maar het display blijft de belangrijke informatie geven.


Bafang display

Het Bafang LCD display heeft een heel hoog contrast en is zodoende goed leesbaar in direct zonlicht. Alle belangrijke informatie is in 1 oogopslag af te lezen. De bediening is met 3 knoppen zeer eenvoudig en intuïtief te bedienen.

Fietsen met een Bafang zijdisplay hebben 5 ondersteuningsniveaus, waarbij 1 de lichtste ondersteuning geeft en 5 de zwaarste ondersteuning.