Voor papa's, mama's, opa's, oma's... voor iedereen die er graag op uit trekt met de kids, is er de Cortina E-U4 Transport Family.

Deze familiefiets is speciaal ontwikkeld voor het vervoeren van kids en bagage, en dat zonder teveel moeite dankzij de Cortina SportDrive voorwielmotor. De e-bike heeft extra ruimte tussen het zadel en het stuur, een supersterk frame en vele extra's zoals een stuurslot en dubbele standaard.

€ 1999.-+ € 150.- 400 wh accu   + € 250.- 500wh accu          

Lees meer: cortina e u4 transport family

De fiets waar Cortina bekend mee is geworden, maar dan elektrisch. De Cortina E-U4 Transport combineert de looks van de bekende transportfiets met het comfort van een krachtige voorwielmotor. Een win-win!

 Verkrijgbaar in de kleur zwart -rood - turqoise

€ 1849.- + € 100 400wh accu  + € 250.- 500wh accu              

Lees meer: cortina e u4 transport 

 

Zo op het eerste gezicht de looks van een klassieke transportfiets. Maar daar houdt elke vergelijking op. Want onzichtbaar voor het oog heeft de Gazelle Puur een krachtige Bafang motor in het voorwiel. Zeven versnellingen en een aluminium frame. Met zijn brede banden loopt hij lichter en fiets je extra comfortabel. En met zijn smalle voor- én achterdrager kun je ook in de city jungle goed opschieten.

 

€ 1999- met een gouden accu  450wh

kleur lage instap : zwart mat of blauw
kleur heren: zwart mat

Lees meer: gazelle puur nl hfb