Voor papa's, mama's, opa's, oma's... voor iedereen die er graag op uit trekt met de kids, is er de Cortina E-U4 Transport Family.

Deze familiefiets is speciaal ontwikkeld voor het vervoeren van kids en bagage, en dat zonder teveel moeite dankzij de Cortina SportDrive voorwielmotor. De e-bike heeft extra ruimte tussen het zadel en het stuur, een supersterk frame en vele extra's zoals een stuurslot en dubbele standaard.

€ 1999.-+ € 150.- 400 wh accu   + € 250.- 500wh accu          

Lees meer: cortina e u4 transport family

In de Cortina-collectie vind je verschillende e-bikes met het Cortina Ecomo-systeem. Deze fietsen zijn voorzien van een voorwielmotor die direct bij het wegrijden ondersteuning geeft. De modellen met het Cortina Ecomo 36 volt-systeem hebben de mogelijkheid om in te stellen hoe snel de onder steuning moet beginnen. Fan van denim? Dan is dit de perfecte transport e-bike voor jou! Met een robuuste canvas kettingkast, leren tag op de zadelbuis, een denim reliëf op het zadel en speciaal ontwikkelde Cortina banden die mooi afsteken bij de donkere denim look van de fiets! Los van de mooie looks is deze fiets uiteraard ook voorzien van alle functionele extra's zoals een stuurslot en dubbele standaard.

 

€ 1699.-   + € 150.- 400 wh accu  + € 250.- 500 wh accu      

Lees meer: cortina  transport e u4 dames transport denim

 

Zo op het eerste gezicht de looks van een klassieke transportfiets. Maar daar houdt elke vergelijking op. Want onzichtbaar voor het oog heeft de Gazelle Puur een krachtige Bafang motor in het voorwiel. Zeven versnellingen en een aluminium frame. Met zijn brede banden loopt hij lichter en fiets je extra comfortabel. En met zijn smalle voor- én achterdrager kun je ook in de city jungle goed opschieten.

 

€ 1799-

kleur lage instap : zwart mat of blauw
kleur heren: zwart mat

Lees meer: gazelle puur nl hfb